Klistermærker

Klistermærker i alle former

Hos os er der ingen begrænsninger i hvilke former dine klistermærker skal have. Du er ikke begrænset til at vælge kvadratiske, runde eller ovale. Du kan få klistermærkerne lige som du ønsker, skæve, trekantede eller en eller anden form du har brug for.

Laminat

For at printet på klistermærkerne skal holde i lang tid, kan du vælge at få lamineret din mærker. Det giver både uv beskyttelse så mærkerne ikke falmer så hurtigt hvis de er udsat for solen skadelige stråler, og laminaten beskytter også mod mekaniske på virkninger som f.eks. bilvaskemaskiner. Men skal mærkerne ikke holde til så meget, er det ikke nødvendigt med laminat.

Priser

Vi har ikke en prisliste som vi kan ligge op her på siden, da der er mange faktorer der spiller ind på prisen bl.a. hvilken type folie der skal bruges. Er det almindelige klistermærker eller ser det klistermærker der skal monteres på svære overflader som f.eks. plastic.

Men send os en mail eller ring, så finder vi sammen ud af hvilken type du har brug for, og så kan vi lave en pris til dig.

Stickers

Sticker er det engelske ord for klistermærke, og bliver i daglig  tale brugt om alle former for klistermærker. Der er to typer stickers. Dem der er udskåret i gennemfarvet folie – det vil sige, at designet ikke har nogen baggrund, og dem der er printet/trykt på en folie.

Fordelen ved at skære klistermærker i folie, fremfor at printe eller trykke dem er, at der ikke anvendes blæk, som med tiden vil falme i sollys eller slides af f.eks i vaskehal. Dette kan dog forbedres væsentligt med laminat (se herover).